Om oss

Våre kiropraktorer har bred kunnskap om ulike behandlingsmetoder.

DSC_8228.jpg

Kjell_Georg_Eilertsen.png

Kjell Georg Eilertsen

Kiropraktor

Kjell Georg Eilertsen graduerte fra Los Angeles College of Chiropractic i 1992, som er en 5-årig fulltids universitetsutdannelse. Innehaver av egen klinikk i Boston, Massachusetts, USA fra 1993-1999. Etter fullført 1-årig turnustjeneste, startet han God Rygg på Moholt Terasse januar 2000. Utover kiropraktor-utdannelsen har han tatt videreutdanning, spesielt innenfor nakke- og kranieproblematikk. Behandlingsformen han hovedsakelig bruker er S.O.T. (Sacro-Occipital Teknikk). Startet 2. januar 2012 opp ny klinikk i Trondheim, Kiropraktor Kjell Georg Eilertsen AS.

Kristina_Haukdal.png

Kristina Haukdal

Kiropraktor

Kristina har erfaring innen nakke- og ryggsmerter, samt interesse for barn og gravide. I tillegg har hun tatt kurs i nålebehandling som kan kombineres med kiropraktisk leddjustering. Fysisk aktivitet har lenge vært i fokus for henne, både utendørs i fjell og mark og innendørs på treningssenteret. En genuin interesse for helse og livsstil førte henne inn på kiropraktikk som yrke. Med sin allsidighet er hun klar for å behandle både akutte og langvarige plager.

Viktoria_Vikan.png

Viktoria Vikan

Kiropraktor

Viktoria tok sin master grad ved Anglo-European College of Chiropractic i England. Hun er en allsidig kiropraktor, men har også interesse for idrettsrelaterte plager, kjeveproblematikk og bruk av nålebehandling og taping. Viktoria ser hele mennesket i sin tilnærming, og hun synes det er viktig å finne årsaken til pasientens utfordringer, slik at hun kan veilede og gi kunnskap for en bedre hverdag.

Ingrid_Selnes_Braa.jpg

Ingrid Selnes Braa

Sekretær

Kari_Helene_Aasland.jpg

Kari Helene Aasland

Sekretær

Susan_Eilertsen.jpg

Susan Eilertsen

Sekretær