Om oss

Våre kiropraktorer har bred kunnskap om ulike behandlingsmetoder.

Kiropraktor+KGE_116+web.jpg

Kiropraktor+KGE_018_kutt+web.jpg

Kjell Georg Eilertsen

Kiropraktor

Kjell Georg Eilertsen graduerte fra Los Angeles College of Chiropractic i 1992, som er en 5-årig fulltids universitetsutdannelse. Innehaver av egen klinikk i Boston, Massachusetts, USA fra 1993-1999. Etter fullført 1-årig turnustjeneste, startet han God Rygg på Moholt Terasse januar 2000. Utover kiropraktor-utdannelsen har han tatt videreutdanning, spesielt innenfor nakke- og kranieproblematikk. Behandlingsformen han hovedsakelig bruker er S.O.T. (Sacro-Occipital Teknikk). Startet 2. januar 2012 opp ny klinikk i Trondheim, Kiropraktor Kjell Georg Eilertsen AS.

Kiropraktor+KGE_013+kutt+web.jpg

Viktoria Vikan

Kiropraktor

Viktoria tok sin master grad ved Anglo-European College of Chiropractic i England, og ble uteksaminert i 2020. Hun har en stor interesse for friluftsliv og liker å tilbringe fritiden på fjelltoppene både til fots og på ski. Som kiropraktor er hun allsidig, men har også interesse for idrettsrelaterte plager, kjeveproblematikk samt nakke og ryggplager. Viktoria ser hele mennesket i sin tilnærming, og hun synes det er viktig å finne årsaken til pasientens utfordringer, slik at hun kan veilede og gi kunnskap for en bedre hverdag. Hun har også opplæring i S.O.T. (Sacro-Occipital Teknikk), videre kursing i Temporomandibulær dysfunksjon (kjeveproblematikk) og bruker aktivt tørrnål (dry needling) og taping i daglig praksis. Ved betennelser kan hun tilby trykkbølgebehandling som et godt alternativ for sine pasienter. Viktoria har også muligheten til å henvise til spesialist, rekvirere billeddiagnostikk (Rtg, MR og CT) og sykemelde ved behov.

Kiropraktor+KGE_014+kutt+web.jpg

Nicholas Scheel

Kiropraktor

Nicholas er utdannet ved AECC i Bournemouth, England, og har jobbet i Oslo frem til våren 2022. Som tidligere toppidrettsutøver i håndball ble han fort introdusert for muskel- og skjeletthelse og har siden oppstarten av studiet dyrket stor nysgjerrighet for faget. Han har utbredt erfaring og interesse for idrettsskader, samt akutte og kroniske sammensatte plager i bevegelsesapparatet. Nicholas er opptatt av kontinuerlig utvikling, og deltar på kurs og samlinger for å holde seg oppdatert på nye teknikker og forskning. Nicholas er videreutdannet innen diagnostisk ultralyd ved NTNU i Trondheim, og gjennomfører diagnostisk ultralyd i sin daglige praksis. I en klinisk setting tar han seg alltid god tid til undersøkelser for en pasientfokusert og individuell tilnærming. Han fokuserer på gjenopprettelse av optimal funksjon gjennom en trygg og spesifikk behandling for dine problemer. Han er opptatt av at du skal forstå hva plagene dine kommer av. Nicholas stiller seg tilgjengelig på telefon og e-post for spørsmål og hjelp. Han benytter kiropraktiske manipulasjonsteknikker, bløtvevsbehandling, tørrnåling og diagnostisk ultralyd ved behov. Som kiropraktor kan Nicholas henvise til spesialist, rekvirere billeddiagnostikk(Rtg, MR, CT), og sykmelde ved behov. Nicholas er medlem av Norsk Kiropraktorforening, og er medisinsk ansvarig for landslaget i cheerleading.

Kari_Helene_Aasland.jpg

Kari Helene Aasland

Sekretær

Susan_Eilertsen.jpg

Susan Eilertsen

Sekretær

Ingrid_Selnes_Braa.jpg

Ingrid Selnes Braa

Sekretær